OVER ONS
Fun2Tennis:Tennisles en tenniskamp voor iedereen!

Wie zijn wij?

Na vele jaren tennislessen te hebben gegeven, begonnen wij op 1 april 2014 aan onze droom "een eigen tennisschool" te leiden. omdat we vonden dat er een groot gebrek was aan persoonlijke aanpak onder de vele de tennisscholen die België rijk is. Met vallen en opstaan hebben we onze droom verder uitgebouwd en blijven we heel leergierig om steeds verder te verbeteren. Onze Fun2Tennis koepel bestaat nu bijna 3 jaar en omarmt onze principes van: plezier, leren & persoonlijk contact perfect. Na een leuke start in Mechelen (Vrijbroekpark & Den Boemel), zagen we opportuniteiten om ook de inwoners van Hombeek, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en omliggende gemeentes  een sportieve tennisoplossing te bieden en geven we nu ook les op TC Eternit en in de sportzaal van het Sint-Theresia college, in de Sint-Maartenschool (Hombeek) en op TC Setpoint (Londerzeel).


Bij ons ligt de focus minder op "competitiepakketten", maar we willen kwalitatieve tennislessen aanbieden voor kinderen, tieners, volwassenen als senioren, zodat iedereen én niet enkel de competitie speler fun aan tennis kan beleven op zijn niveau!


 

 

DE FUN2TENNIS VERANTWOORDELIJKEN

JEAN-LUC HAMBERSIN

De grote kindervriend en bezieler van vele lessen & kampen voor de kinderen.


Voor de financiën & info van de locaties kan je bij hem terecht!

ROEL

VAN AKEN

Probeert trainers te coachen & lesvolgers te leren kennen voor optimale planning


In de tennisschool: communicatie, planning en verantwoordelijk voor lessen & kampen!

ONS TRAINERSTEAM IN DE KIJKER:


 FUN2TENNIS TENNISSCHOOL

 

De tennisschool als je in Mechelen, Hombeek, Leest, Walem, Bonheiden, Muizen, Zemst, Zemst-Laar, Humbeek Londerzeel of Kapelle-op-den-Bos woont.


Copyright © All Rights Reserved