OVER ONS

Wie zijn wij?

Na vele jaren tennislessen te hebben gegeven, begonnen wij op 1 april 2014 aan onze droom "een eigen tennisschool" te leiden. omdat we vonden dat er een groot gebrek was aan persoonlijke aanpak onder de vele de tennisscholen die België rijk is. We staan graag dicht bij onze lesvolgers en luisteren graag naar hun wensen of voorstellen zodat we verder kunnen groeien. Met vallen en opstaan hebben we onze droom verder uitgebouwd en blijven we heel leergierig om steeds verder te verbeteren. Onze Fun2Tennis koepel bestaat nu bijna 3 jaar en omarmt onze principes van: plezier, leren & persoonlijk contact perfect. 


Na een leuke start in Mechelen (Vrijbroekpark & Den Boemel), zagen we opportuniteiten om ook de inwoners van Hombeek, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en omliggende gemeentes een sportieve tennisoplossing te bieden en geven we nu ook les op TC Eternit en in de sportzaal van het Sint-Theresia college en in de Sint-Maartenschool (Hombeek). We willen het onze lesvolgers immers mogelijk maken om zo dicht mogelijk bij hun woonplaats les te kunnen volgen.


Bij ons ligt de focus minder op grote en dure "competitiepakketten", maar we bieden kwalitatieve tennislessen aan voor kinderen, tieners, volwassenen als senioren, zodat iedereen én niet enkel de competitie speler fun aan tennis kan beleven op zijn niveau! Bij ons ben je welkom als "enkeling" of met een vriendengroep en is er zeker de mogelijkheid om nog andere tennissers te leren kennen!


 

 

DE FUN2TENNIS VERANTWOORDELIJKEN

JEAN-LUC HAMBERSIN

De grote kindervriend en bezieler van vele lessen & kampen voor de kinderen.


Voor de financiën & info van de locaties kan je bij hem terecht!


Tennisklassement:  70 punten

ROEL  VAN AKEN

Coaching van trainers  & inplanning. 


In de tennisschool: communicatie, planning en verantwoordelijk voor lessen & kampen!


Tennisklassement: 85 punten