OVER ONS
Fun2Tennis:Tennisles en tenniskamp voor iedereen!

Wie zijn wij?

Na vele jaren tennislessen te hebben gegeven, begonnen wij op 1 april 2014 aan onze droom "een eigen tennisschool" te leiden. omdat we vonden dat er een groot gebrek was aan persoonlijke aanpak onder de vele de tennisscholen die België rijk is. Met vallen en opstaan hebben we onze droom verder uitgebouwd en blijven we heel leergierig om steeds verder te verbeteren. Onze Fun2Tennis koepel bestaat nu bijna 3 jaar en omarmt onze principes van: plezier, leren & persoonlijk contact perfect. Na een leuke start in Mechelen (Vrijbroekpark & Den Boemel), zagen we opportuniteiten om ook de inwoners van Hombeek, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en omliggende gemeentes  een sportieve tennisoplossing te bieden en geven we nu ook les op TC Eternit en in de sportzaal van het Sint-Theresia college, in de Sint-Maartenschool (Hombeek) en op TC Setpoint (Londerzeel).


Bij ons ligt de focus minder op "competitiepakketten", maar we willen kwalitatieve tennislessen aanbieden voor kinderen, tieners, volwassenen als senioren, zodat iedereen én niet enkel de competitie speler fun aan tennis kan beleven op zijn niveau!


 

 

DE FUN2TENNIS VERANTWOORDELIJKEN

GUNTHER JACOBS

De sportieve duizendpoot van de 3. In totaal heeft hij 14 Dodentocht deelnames op zijn teller.


In de tennisschool: verantwoordelijkeheid over de Financiën.

JEAN-LUC HAMBERSIN

De kindervriend die op de drukke dagen (woensdag / zaterdag) tennislessen geeft.


In de tennisschool: verantwoordelijk over de tenniskampen

ROEL VAN AKEN

De planner en fixer van de 3.  Probeert trainers bij te staan en lesvolgers persoonlijk te leren kennen voor groepsconsistentie.


In de tennisschool: communicatie, planning en verantwoordelijk voor tennislessen.

ONS TRAINERSTEAM BESTAAT UIT ONGEVEER 15 VASTE TRAINERS VOOR ONZE LESCYCLI, AANGEVULD MET ENTHOUSIASTE TRAINERS VOOR ONZE TENNISKAMPEN VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN


 FUN2TENNIS TENNISSCHOOL

 

De tennisschool als je in Mechelen, Hombeek, Leest, Walem, Bonheiden, Muizen, Zemst, Zemst-Laar, Humbeek Londerzeel of Kapelle-op-den-Bos woont.


Copyright © All Rights Reserved