OVER ONS

Fun2Tennis - Leerrijk & plezant!

Fun2Tennis:Tennisles en tenniskamp voor iedereen!
Fun2Tennis logo
Fun2Tennis logo

WIE ZIJN WIJ?

 

 

Na vele jaren tennislessen te hebben gegeven, begonnen wij op 1 april 2014 aan onze droom "een eigen tennisschool" op te starten. daar we vonden dat er veel ruimte is onder de tennisscholen voor een persoonlijkere aanpak. Met vallen en opstaan hebben we onze droom verder uitgebouwd en blijven we heel leergierig. We geloven dat er steeds plaats is voor verbetering en streven ernaar om iedereen op de meest gepaste wijze te woord te staan en te luisteren naar hun wensen en noden.Na een leuke start in Mechelen (Vrijbroekpark & Den Boemel), zagen we opportuniteiten om ook de inwoners van Kapelle-op-den-Bos een sportieve tennisoplossing te bieden en geven we nu ook les op TC Eternit en in de sportzaal van het Sint-Theresia college.


Het is onze bedoeling om zowel kinderen, tieners, volwassenen als senioren veel Fun aan tennis te laten beleven zowel recreatief als competitief.


 

 

DE VERANTWOORDELIJKEN - OOK TRAINERS

 

Gunther Jacobs
Gunther Jacobs
De Sportieve Duizendpoot van de bende met 14 Dodentocht deelnames op zijn teller. De man van de Financiën die je af toe ziet verschijnen voor lessen!
Roel Van Aken
Roel Van Aken
De planner en fixer van de bende. Hij probeert steeds een gepaste lessenplanning op te stellen en verzorgt de communicatie naar de lesvolgers!
Jean-Luc Hambersin
Jean-Luc Hambersin
De zotte kindervriend die de meeste tenniskampen voor zijn rekening neemt en met heel veel plezier op woensdag en zaterdag les geeft aan onze kinderen!

TRAINERSTEAM:

 FUN2TENNIS TENNISSCHOOL

 

De tennisschool als je in Mechelen, Hombeek, Leest, Walem, Bonheiden, Muizen, Zemst, Zemst-Laar, Humbeek Londerzeel of Kapelle-op-den-Bos woont.